CORONAVIRUS Olt / Alte două cazuri cu COVID-19 la SJU Slatina

2388

În cursul zilei de astăzi, alte două persoane din Olt au fost diagnosticat cu COVID 19. Ele se află internate în Secția Boli infecțioase. Este vorba de un bărbat din Drăgănești de 53 de ani și o femeie de 72 de ani din Sărbii Măgura.

Cele două persoane diagnosticate cu COVID 19 au legătură cu Spitalul Gerota din București. După cum spun apropiații acestora, ambii pacienți au fost de curând internați în spitalul din Capitală, unde a fost declarată carantină. În urmă cu aproape 10 zile, cei doi pacienţi au fost externaţi şi trimişi acasă, cu recomandarea de a rămâne în izolare 14 zile.
Surse din interiorul unității medicale susțin că ambii pacienți sunt în stare bună. Fiind vorba de pacienți cu alte afecțiuni, medicii nu exclud eventuale complicații.
Până acum, șapte persoane din Olt au fost diganosticate pozitiv în urma testării COVID 19. Dintre acestea, cinici au fost testate de DSP Olt.
Pe lângă cele două persoane confirmate astăzi, și copilul diagnosticat ieri, în Olt au mai fost confirmați cu virusul chinezesc un bărbat din Caracal, un tânăr din Slatina și o gravidă, tot din Slatina.