SLATINA Dispozitive cu dezinfectant la intrarea în bloc

168

Primăria Slatina va demara, începând de mâine, acțiunea de montare a dispozitivelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc. Acțiunea a fost anunțată de municipalitate pe pagina de facebook a administrației locale.

Administrația slătineană continuă acțiunile menite să-i țină departe pe locuitori de virusul ucigaș. După acțiunile de spălare a străzilor și dezinfectare a scărilor de bloc și a tuturor imobilelor și spațiilor de utilitate publică, Primăria Slatina va trece la montarea dispozitivelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc.  Anunțul privind demararea acestei acțiuni a fost postat de primarul Emil Stelian Moț pe pagina de facebook a administrației locale.

,,…Vă aducem la cunoștință faptul că Primăria Municipiul Slatina a depus toate eforturile necesare astfel încât, începând de mâine, se vor desfășura acțiunile cu privire la montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe întreaga rază a municipiului nostru, respectiv peste 1400 de scări.

De asemenea, vă asigurăm asupra faptului că vom continua acțiunile de dezinfecție a spațiilor comune din interiorul blocurilor de locuit, precum și spălarea tuturor străzilor și a trotuarelor de pe raza orașului nostru, pe întreaga perioadă a stării de urgență” a scris pe facebook primarul Emil Stelian Moț.