PPU- partid format în Olt mai mult din femei și tineri

648

Umaniștii olteni își consolidează organizațiile și desemnează forurile de conducere, mizând pe implicarea tinerilor și, totodată, a reprezentantelor sexului frumos. De altfel, organizația județeană are în frunte o femeie- Mirabela Bărac, iar la nivel național este reprezentată de către un om cu o vastă experiență politică- Ion Toma, fost senator de Olt, numit vicepreședinte al Partidului Puterea Umanistă și coordonatorul regiunii Oltenia.

Ion Toma, vicepreședinte al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Umanistul Ion Toma: „România are nevoie oameni muncitori și onești!”Ion Toma,vicepreședinte al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și coordonatorul regiunii Oltenia, consideră că în acest moment este un clivaj uriaș între ceea ce au nevoie românii și agenda politicienilor.„Prăpastia nu a fost nicicând mai mare ca acum între agenda românilor și agenda politicienilor! Între nevoia de dezvoltare a României și dorința de mărire și de salvare individuală a unora”, afirmă Ion Toma.Umanistul spune că România are nevoie oameni muncitori și onești în politică, oameni care să facă ceea ce au nevoie românii, iar un prim pas în această direcție ar putea fi făcut la alegerile locale și parlamentare din acest an.„Trebuie schimbat ceva fundamental. Avem nevoie de oameni responsabili, avem nevoie de altceva. Este responsabilitatea noastră să facem totul să schimbăm aceste lucruri la alegerile locale și parlamentare”, a subliniat Ion Toma.

Publiée par Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal sur Jeudi 13 février 2020

Duminică, la Slatina, în prezența a circa 200 de tineri, la Slatina a avut loc Conferința de alegeri a Organizației Județene de Tineret a PPU și a celei Municipale a TPPU Slatina. Președintele TPPU Olt a fost ales Adrian Dancioiu, iar prim-vicepreședinte Alexandru Tufiș, în timp ce la conducerea  organizației capitalei de județ au fost alese două femei- președinte Alexandra Ciocârlan, prim-vicepreședinte Olimpia Stroe.

Vicepreședintele Ion Toma mizează pe tineri, considerând că în acest moment este un clivaj uriaș între ce au nevoie românii și agenda politicienilor. „Prăpastia nu a fost nicicând mai mare ca acum între agenda românilor și agenda politicienilor! Între nevoia de dezvoltare a României și dorința de mărire și de salvare individuală a unora. Trebuie schimbat ceva fundamental. Avem nevoie de oameni responsabili, avem nevoie de altceva. Este responsabilitatea noastră să facem totul să schimbăm aceste lucruri la alegerile locale și parlamentare. Mizez pe tineri, cărora trebuie să le dăm drumul să se exprime, să se implice și politic!”, a transmis Ion Toma.

PPU încă nu și-a făcut publice opțiunile de candidaturi la alegerile locale.