VIDEO/ Vântul a suflat tabla de pe acoperișuri, a doborât un copac, un stâlp de telefonie și un afiș publicitar la Caracal, Balș și Brastavățu

485

Cu până la 95km/h bate vântul în Olt, județ plasat sub Cod Portocaliu astăzi, până la ora 18.00. Pompierii au avut de lucru, intervenind în Caracal, Balș și Brastavățu.

“La nivelul județului Olt s-a acționat în municipiul Caracal- pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unei construcții, în orașul Balș pentru îndepărtarea unui stâlp de telefonie căzut pe carosabil, în comuna Brastavățu, sat Crușovu – pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul bisericii, în municipiul Caracal, pe Calea București- pentru îndepărtarea unui panou publicitar și tot în municipiul Caracal, la ieșirea spre localitatea Dobrosloveni, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, care a avariat ușor un autocamion.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Acoperișul zburat de vânt la Brastavățu este al unei biserici monument istoric pentru care primăria intenționează să obțină fonduri europene în vederea restaurării.

De asemenea, mai multe comune din sudul județului au rămas fără curent electric.