USR Olt are conducere nouă

742

După demisia de onoare a președintelui Silviu Anton, prins de către polițiștii slătineni la volan deși avea permisul de conducere suspendat, USR Olt și-a ales ieri o nouă conducere.

Useriștii olteni s-au întrunit ieri în conferință județeană pentru a-și alege un nou președinte, membrii biroului județean și pe cei ai comisiei de arbitraj.

Prim-vicepreședintele USR Olt și președinte al USR Izbiceni, economistul Făneș Bădici a fost votat de către colegi noul președinte al organizației județene. El îi va avea alături pe vicepreședinții Benonica Angelova, Cătălin Pârlogea și Irimia Romică.

“Prioritățile noii echipe de conducere a USR Olt sunt pregătirea pentru alegerile locale și parlamentare, angajarea societății civile în discuții și dezbateri cu privire la programele USR pentru primăriile din Olt precum și solidificarea parteneriatului strategic cu Plus și atragerea de noi membri în filiale care susțin eforturile USR de a elimina corupția din instituțiile publice și dezvoltarea durabilă a comunității locale”, a transmis USR Olt, printr-un comunicat de presă.

Mai puteți citi:

Președintele USR Olt și-a dat DEMISIA. El a fost prins la volan cu permisul suspendat