IMAGINI- Steliana Sima a devenit soacră mare

7478

Nuntă mare sâmbătă seară în Capitală. Îndrăgita olteancă Steliana Sima şi-a însurat băiatul, alături fiindu-i nume grele din muzica populară românească.

Marea interpretă de folclor Steliana Sima, născută în comuna olteană Cilieni, şi-a însurat băiatul. Nunta a avut loc sâmbătă seara, într-un local de lux din Capitală, Steliana fiind înconjurată de numeroşi prieteni, colegi solişti din Olt- Constantin Enceanu, Marius Măgureanu, Emilia Dorobanţu, cărora li s-au alăturat alţi interpreţi îndrăgiţi de români: Nicolae Borgros, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Petrică Mâţu Stoian, Cornelia şi Lupu Rednic, Silvana Râciu, Elena Merişoreanu, etc.

„Ziua Cununiei fiului meu a fost cel mai frumos și minunat eveniment din viața familiei mele. Prezența voastră alături de noi a fost onorantă și, de aceea, doresc să-mi exprim recunoștința în numele copiilor mei și al familiei mele pentru că v-am simțit atât de aproape de noi. Dumnezeu să vă binecuvinteze!„, a transmis Steliana Sima.

Şeful Ansamblul Artistic „Ciocârlia” al M.A.I a fost în culmea fericirii. În seara fericitului eveniment, olteanca a schimbat două ţinute: o rochie roşie, lungă, din paiete, accesorizată cu o floare din dantelă, apoi a purtat  o rochie lungă de culoarea smaraldului.

Nunta de vis, Dna Steliana Sima cea mai fericita soacra mare!!!❤️❤️❤️#Casa_de_piatra_Catalin_si_Laura

Publiée par Ionela Stancioi Adrian Belu sur Samedi 8 février 2020