PSD Olt merge tot pe mâna primarului Oane pentru Primăria Corabia

938

Candidatul desemnat de către social- democraţii olteni pentru Primăria Corabia la alegerile locale din acest an este tot actualul edil Iulică Oane. Acesta a fost ales preşedintele PSD Corabia.

La finele săptămânii trecute, a venit rândul social – democraţilor din Corabia să-şi aleagă viitorul preşedinte şi să-şi desemneze candidatul cu care atacă Primăria şi pentru mandatul 2020- 2024. Alegerile pentru Biroul de conducere al Organizaţiei Locale a PSD Corabia şi preşedintele PSD Corabia s-au desfăşurat vineri, 8 februarie, în prezenţa a peste 150 de membri ai PSD Corabia, precum şi în prezența președintelui PSD Olt- Marius Oprescu, a deputatului Alexandru Stanescu, secretarului executiv al organizației județene- Virgil Delureanu.

„Iulică Oane a fost, vineri 8.02.2020, revalidat ca preşedinte al PSD Corabia. De asemenea, în cadrul conferinței de alegeri, s-a decis candidatura sa, din partea Partidului Social Democrat, pentru un nou mandat de primar. Îl felicităm pe domnul primar Iulică Oane pentru nominalizare şi pentru că va câştiga un nou mandat la Primăria Corabia! PSD Corabia nu schimbă echipa în noul mandat, Iulică Oane va fi primarul, iar Vlad Sorin va fi viceprimarul oraşului Corabia!”, anunţă PSD Olt.