Fotografia unei slătinence pupată pe fund de micuţul ei, VIRALĂ pe o reţea de socializare

7574
foto: facebook

O slătineancă a stârnit mânia a numeroşi internauţi, după ce pe o reţea de socializare a fost postată o fotografie cu micuţul acesteia cu guriţa pe fundul gol al mamei.

O tânără din Slatina, mama unui băieţel, a stârnit mânia a sute de persoane care o atacă cu cuvinte grele, după ce pe facebook a fost postată o fotografie în care micuţul ei îi pune guriţa pe fund. Mama a explicat că fotografia este făcută în urmă cu trei ani şi că gestul micuţului nu a fost unul provocat de ea.

„Credeți că m-am trezit și mi-am pus copilul să mă pupe în fund? De când curul sa mutat pe buca dreaptă? Acolo se vede clar da ca eu radeam dar radeam de gestul facut de el ca mi-a tras un crac de la pantalon si ma muscat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este. Și în momentul respectiv matusa copilului Stancu Madalina pe fbk ma fotografiat fără ca eu să știu. Cereți explicați de la ea dc la învățat sa vina la mine și sa mă muște de fund cum a putu sa ma pozese si sa publice o asemenea poza fara ca eu sa stiu. Pentru ea a fost o gluma prosta asa sustine si in momentul de fata ca nu a realizat ca lumea va critica astfel. Bineînțeles ea nu este mama. Pentru ea a fost o gluma acea poza. Nu vi se pare și voua ciudat ca poză sa apară dupa 3 ani? E clar ca cineva a făcut asta ca sa imi faca rău. (…) Daca eream vinovată numai raspundeam după profilul meu ca să mă zapaciti voi dar am încercat sa va fac să înțelegeți că nu este ceea ce pare dar este inutil sunteți mai rău ca niste animale”, a postat mama, Cristina Valy, asaltată de mesaje.

Explicaţiile mamei nu i-a convins însă pe cei care au urmărit postarea, în numeroase comentarii fiind lansată ipoteza că slătineanca ar trebui anchetată de către Protecţia Copilului.