Italianul dispărut la Pitești, GĂSIT la poarta unei familii din Pleșoiu

244

Polițiștii olteni l-au găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă pe italianul în vârstă de 70 de ani dat dispărut în Pitești de către fiul său vitreg. Omul suferă de Alzheimer și s-a rătăcit.

Pe 11 decembrie, Luigi Pieruzzi a fost dat dispărut de către familia sa din Pitești în grija căreia se află. Italianul, în vârstă de 70 de ani, aflat sub tratament psihiatric, a plecat la volanul unei mașini alertând familia. Abia în noaptea de vineri spre sâmbătă el a fost găsit, în Olt, la poarta unei familii din comuna Pleşoiu.

Poliţiştii din Pleșoiu au văzut la poarta unei familii din localitate o maşină în care se afla un bărbat. Omul era confuz, nu ştia cum a ajuns acolo, de unde a venit sau încotro dorea să ajungă. În urma controlului, oamenii legii au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de fiul său vitreg și era căutat. Tânărul a povestiti pe pagina de socializare că l-a lăsat pe bătrân în maşină jumătate de oră, timp în care și-a plătit nişte facturi, iar atunci când s-a întors maşina dispăruse.