Clasa “adoptată” de deputatul Știrbu a primit cadouri

60

“Adoptă o clasă!” este provocarea pe care deputatul de Olt Gigel Sorinel Știrbu a lansat-o colegilor de partid, adversarilor politici, dar și oltenilor aflați în diverse funcții, cu scopul de sprijini învățământul județean în a le crea elevilor condiții cât mai bune de studiu. Ieri, parlamentarul a dat primul exemplu, mergând cu cadouri la clasa “înfiată”.

 

În urma numeroaselor sesizări venite din partea părinților care reclamă lipsa de dotare a învățământului, cu efecte asupra rezultatelor școlare, deputatul Gigel Știrbu a decis să se implice și să solicite și cât mai multor politiceni, olteni cunoscuți sau obișnuiți de a i se alătura. Liderul liberalilor a decis să fie alături de o clasă de la Școala Gimnazială ,,George Poboran” Slatina pe care o va sprijini prin mai multe donații.

Ieri, parlamentarul a ajuns la clasa adoptată cu primele cadouri.

“Am reușit sa-i bucur pe elevii școlii generale nr. 7 din Slatina, prin donarea unui calculator cu boxe și imprimantă instituției. Îmi doresc ca toti parlamentarii să “înfieze” cel puțin câte o clasă de elevi pentru că tinerii noștri reprezintă viitorul României. Suntem responsabili pentru a le asigura o educație cât mai bună! Bondarii mei din clasa pregătitoare mi-au promis că vor fi cei mai buni din școală!”, a dezvăluit Știrbu pe pagina sa de socializare.

Vicepreședintele PNL și președintele Comisiei de Cultură a Camerei Deputaților a promis că ajutorul oferit clasei alese va fi unul permanent, în funcție de nevoile elevilor.