PROGRAM/ Mari vedete la Târgul de Crăciun de la Slatina. Duminică este deschiderea târgului și pornirea iluminatului festiv

556

Prima zi a lunii decembrie va aduce și la Slatina magia Sărbătorilor de Iarnă. Administrația municipală va porni iluminatul festiv și va deschide Târgul de Crăciun. Mari vedete sunt așteptate să concerteze pe parcursul lunii, dar și talentați artiști tineri locali.

„Târgul de Crăciun”, organizat la Slatina în perioada 1-27 decembrie, va avea loc într-o nouă locație – Parcul Tineretului, unde va fi amenajată o zonă gastronomică cu specialități culinare de sezon, căsuța lui Moș Crăciun și ieslea care redă scena Nașterii Domnului.

Primarul Emil Moț a anunțat azi că duminică, 1 Decembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, la ora 18:00 va fi pornit și iluminatul de sărbători al municipiului Slatina, primele vedete invitate să întrețină atmosfera fiind Maria Ghinea, Gabriel Zăvoianu și Monica Anghel.

“Prin desfăşurarea acestui eveniment se urmăreşte sărbătorirea tradiţiilor de Crăciun într – o atmosferă adecvată acestei perioade speciale a anului, atmosferă ce va fi animată de formaţii de muzică populară şi uşoară dar şi cântece specifice perioadei Crăciunului. În fiecare zi, timp de aproape 1 lună, vizitatorii Târgului de Crăciun se pot bucura de: – spectacole susținute de mai mulți artiști printre care se numără: Monica Anghel, Nicola, Paul Ciprian Surugiu (Fuego), Dinu Iancu Sălăjanu, Iuliana Beregoi, JO (Ioana Anuța), Călin Merca & Emil Floare, trupa Alb&Negru și alte formații și ansambluri locale; – zonă gastronomică cu o varietate de produse tradiționale și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă; căsuța lui Moș Crăciun unde micuții îl pot întâlni pe Moș Crăciun și elfii acestuia (tot aici va avea loc și o campanie umanitară adresată copiilor cu nevoi speciale din municipiul Slatina); iesle care redă scena nașterii Domnului Iisus Hristos.”, a dezvăluit edilul Slatinei.

Program detaliat pe zile:

  • Duminică, 1 decembrie: 17:00 – 18:00 Gabriel Zăvoeanu, Maria Ghinea; la ora 18:00 va avea loc festivitatea de punere în funcțiune a iluminatului festiv de iarnă al „Târgului de Crăciun” și al municipiului Slatina, iar în intervalul orar 18:00-19:00 va avea loc un spectacol susținut de Monica Anghel
  • Vineri, 6 decembrie: 18:00-19:00 un recital susținut de Nicola
  • Sâmbătă,7 decembrie: 18:00-19:00 recital susținut de Călin Merca & Emil Floare
  • Duminică, 8 decembrie: 18:00-19:00 un recital susținut de trupa Alb&Negru
  •  Joi, 12 decembrie: 17:00-18:00 un recital susținut de Paul Surugiu (Fuego).
  • Sâmbătă, 14 decembrie: 18:00-19:00 un recital susținut de Iuliana Beregoi
  • Duminică, 15 decembrie: 18:00-19:00 un recital susținut de AMNA
  • Sâmbătă, 21 decembrie: 18:00-19:00 un recital susținut de JO (Ioana Anuța)
  • Duminică, 22 decembrie: 18:00-19:00 un recital susținut de Dinu Iancu Sălăjanu