VIDEO/ Dispensar uman cu dotări de ultimă generație, în comuna Brâncoveni

255

Cadrele medicale vor avea la Brâncoveni condiţiile și aparatura necesare pentru desfăşurarea unui act medical de calitate în slujba celor circa 2600 de cetăţeni ai comunei, iar sătenii nu vor mai bate drumul până la Slatina pentru investigații medicale. Recent modernizat, dispensarul uman din localitate a primit și instrumentarul medical nou, de ultimă generație, și este aproape gata să-și deschidă ușile.

“Cât de curând, brâncovenii vor beneficia de cele mai bune și moderne servicii medicale. Dispensarul Medical Uman al comunei Brâncoveni este o dorinţă care a prins contur, o promisiune pentru sănătatea brâncovenilor!”, anunță bucuros edilul Ion Cheroiu.

Primarul comunei Brâncoveni a demarat anul trecut un proiect privind readucerea dispensarului comunal la standarde moderne de funcționare. Reabilitarea și modernizarea clădirii pe două nivele s-au finalizat, de curând a fost primită aparatura nouă și modernă, iar în prezent se fac ultimele lucrări de amenajare astfel încât noua clădire să fie deschisă în curând.

Proiectul ”Reabilitare, modernizare şi dotare Dispensar Medical Uman Brâncoveni”, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, are o valoare de 690.200 lei. Noua clădire beneficiază de: 2 cabinete de medic de familie, 2 săli de tratament, sală asistente, un cabinet dotat cu aparat nou de EKG, un cabinet dotat cu aparat nou ecograf, un cabinet stomatologic, o farmacie umană, o sală pentru sterilizare instrumentar, vestiar, toalete cadre medicale, toalete pacienți.

Pentru sănătatea brâncovenilor!

✔️ #Brâncoveni renaşte!✔️ Dispensar Medical Uman Brâncoveni✔️ Unitate medicală la standarde europene✔️ Clădire pe două nivele recent renovată ✔️ Dotări medicale de ultimă generație ✔️ Mobilier nou specific unității medicale ✔️ Instrumentar medical nou modern✔️ Aparatură medicală performantă ✔️ Investiţie realizată prin PNDL 2✔️ Beneficiarii investiţiei: peste 2600 de brâncoveni✔️ Pentru sănătatea brâncovenilor!✔️ Noua clădire este beneficiază de:? 2 cabinete de medic de familie;? 2 săli de tratament;? sală asistente;? un cabinet dotat cu aparat nou de EKG;? un cabinet dotat cu aparat nou ecograf;? un cabinet stomatologic;? o farmacie umană;? o sală pentru sterilizare instrumentar;? vestiar;? toalete cadre medicale;? toalete pacienți.✔️ În curând, brâncovenii vor beneficia de cele mai bune și moderne servicii medicale.

Publiée par Brâncoveni sur Dimanche 3 novembre 2019

16 comune din județ au primit finanțări pentru proiectele legate de sănătate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, unele pentru reabilitarea, modernizarea sau dotarea dispensarelor, iar primăriile Leleasca, Dobroteasa și Deveselu pentru construirea unor sedii noi.

Comuna Brâncoveni a cunoscut în perioada 2012-2019 o ascensiune continuă a investițiilor: de infrastructura rutieră, de modernizarea tuturor instituţiilor de învâtământ, de realizarea pentru prima dată a Planului Urbanistic General al comunei, noua Grădiniţă cu Program Normal din satul Brâncoveni, noua Școală Gimnazială Voievod Brâncoveanu, iluminat public stradal, un nou sediu administrativ pentru instituţiile administraţiei locale, achiziţionarea microbuzelor şcolare şi a unui buldoexcavator multifuncţional, 2 grădiniţe cu program normal renovate la standarde europene, reabilitarea dispensarului medical, teren multifuncțional de sport şi, nu în ultimul rând, proiectul Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă.