55 de bucătari, ospătari, recepționeri și cameriste, recrutați de Agenția Federală de Muncă a Germaniei

46

Agenția Federală de Muncă a Germaniei – Serviciile de Plasare Internațională Bavaria, ca reprezentant al unor hoteluri germane, caută prin EURES România zeci de muncitori, femei și bărbați, în domeniul hotelier-gastronomie: cameristă/roomboy, recepționer, ospătar și bucătar.

Germanii caută angajați pentru hoteluri din Landul Bavaria (Oberammergau și împrejurimi). 18 noiembrie este data până la care cei interesați pot accesa pentru cele 15 posturi de bucătar, 15 de ospătar, 10 recepționmeri și 15 cameriste /roomboy.

Calificarea și/sau experiența profesională în domeniu constituie avantaj, candidații trebuind să fie dispuși să urmeze un curs intensiv de limba germană (daca este cazul), cu suport financiar prin programul Your First Eures Job. Se caută angajați care să aibă cunoștințe de limba engleză, un avantaj fiind și cunoașterea limbii germane.

Salariul oferit este de 10-16 euro brut/oră, în funcție de calificare/experiența profesională. Angajatorul oferă cazare contra cost, precum și sprijin în demersurile de înregistrare la autorități. Candidații fără calificare pot urma cursuri de formare profesională, în funcție de interes și aptitudini, în perioada în care își desfășoară activitatea, în vederea obținerii acestei calificări.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată de 7 luni (aprilie – octombrie 2020), cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu normă întreagă.

Oltenii interesați de aceste oferte, dar și de altele venite din partea angajatorilor străini, se pot adresa pentru informații și ajutor în vederea aplicării compartimentului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.