Secretara Primăriei Perieți și cumnatul, prinși cu țigări netimbrate ascunse-n magazia de grâu, plasați sub CONTROL JUDICIAR

365

După ce ieri au fost reținuți în urma unor percheziții la care s-au descoperit 28.000 de țigarete netimbrate, secretara Primăriei Perieţi, Elena Olteanu, şi cumnatul său, Florin Olteanu, au fost plasaţi de magistraţii Judecătoriei Slatina sub control judiciar.

Magistrații Judecătoriei Slatina au decis ca secretara Primăriei Perieţi și cumnatul ei, reținuți aseară pentru contrabandă cu țigări, să fie plasați sub control judiciar pe 60 de zile. Decizia poate fi contestată la Tribunalul Olt.

Cei doi au fost audiați împreună cu alte trei persoane în urma a 11 percheziții desfăşurate ieri dimineaţă de procurorii DIICOT şi poliţiştii SCCO Olt, la tot atâtea locații din comuna Perieţi, într-un dosar privind traficul de țigări. În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ  28.000 de țigarete, ascunse în magazia de grâu, și 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor.

Femeia a mai fost condamnată anul trecut la un an și cinci luni de închisoare cu amânare pentru doi ani, prin acord de recunoașere, pentru complicitate la delapidare în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.