CAO: Apometrele de la case, citite la Slatina în ziua și ora stabilită de proprietari cu încasatorul

260

Pentru o mai bună colaborare slătineni- Compania de Apă Olt, operatorul de apă și canal a stabilit o modalitate prin care clienții care locuiesc la case în municipiu să nu înregistreze debite din cauză că nu sunt găsiți acasă în ziua și la ora la care se prezintă încasatorul pentru a citi apometrul .

“Pentru că majoritatea beneficiarilor serviciilor oferite de CAO lucrează în prima parte a zilei, aceștia pot stabili, de comun acord cu cititorul- încasator, ziua și ora când pot permite accesul pentru citirea apometrului. În acest fel, se pot evita problemele care apar după ce o perioadă lungă de timp apometeul nu a fost citit, clientul va primi o factură corectă și va evita debransarea. Dorim în acest fel să îmbunătățim comunicarea cu cetățenii din municipiul Slatina și să evităm ca aceștia să acumuleze de debite restante.”, a anunțat Compania de Apă Olt.

În acest sens, CAO a trimis către beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apelor uzate din municipiul Slatina care locuiesc la case flayere care conțin numele și numărul de telefon al persoanei care se ocupă de citirea apometrului.