Bala, Amara și Pucioasa, principalele stațiuni de tratament în noiembrie pentru pensionarii olteni

102

Pensionarii olteni care au solicitat bilete de tratament pentru prima parte a penultimei luni a acestui an au primit răspuns la cererea depusă la CJP Olt. Doar 67 vor merge la băi.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 16 – 2019. Lista cuprinde un număr de 67 bilete de tratament cu data de plecare în stațiune în perioada 5 – 8 noiembrie.

Cele mai multe oferte pentru vârstnicii olteni sunt la Bala- 34, Pucioasa- 14 și Amara- 8, la Olănești putându-se trata 8 persoane, iar la Buziaș 2.

“Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 28 octombrie 2019, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 29 octombrie 2019 și se vor vinde în data de 30 octombrie 2019. In cursul saptamanii viitoare va fi afisata si lista bietelor de tratament din seria 16/2019 eliberate de celelalte Societati Comerciale cu care CNPP a incheiat contracte.”,anunță Iulian Smarandache, directorul CJP Olt.