Revoluție în PSD. Vezi ce îi pregătesc liderii județeni Vioricăi Dăncilă…

218

În biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților s-a pus la cale o adevărată revoluție în PSD. Mai mulți lideri, dar și cca 30 depreședinți ai organizațiilor județene din PSD au stabilit o serie de mutari radicale ce vizează conducerea partidului. Acestea vor fi impuse în ședința CEX din aceasta seara.

Potrivit surselor noastre apropiate participanților la întâlnirea din biroul lui Ciolacu, iată ce au decis cei care vor să restructureze PSD-ul înainte de a fi prea târziu:

  • Retragerea lui Mihai Fifor si Eugen Teodorovici din functiile de conducere
  • Dizolvarea BPN si formarea unui comitet interimar de conducere a partidului pana la viitorul Congres, echipa formata din reprezentanti ai primelor 6 organizatii judetene ca rezultate la alegeri, plus un reprezentant din Bucuresti
  • Gruparea care a coagulat marea majoritate a liderilor PSD este formata din Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Claudiu Manda.
  • ‘Revolutionarii’ din PSD vor sa ajunga la o intelegere cu Dancila in acest sens, inainte de sedinta CEX. Ii vor mai sugera lui Dancila sa demisioneze si ea de la sefia partidului, dar nu vor forta acest lucru.