Primăria Slatina organizează spectacol de folclor, de Ziua Vârstnicilor

122

Slătinenii de vârsta a III-a sunt sărbătoriți azi, de ziua lor, de către municipalitatea slătineană. Primăria va organiza un spectacol de folclor, invitați să le cânte seniorilor cetății fiind soliștii profesioniști ai județului.

“Astăzi, cu prilejul sărbătoririi ”Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice” vom desfășura un eveniment în cinstea acelora dintre dumneavoastră care prin devotamentul în activitatea profesională ați construit România de astăzi. În semn de respect și mulțumire pentru implicarea și perseverența de care ați dat dovadă de-a lungul timpului, vă așteptăm astăzi să ne bucurăm împreună la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor de un spectacol extraordinar de muzică populară oferit de Ansamblul Folcloric „Doina Oltului”. La mulți ani cu multă sănătate dragii noștri seniori!”, a transmis edilul Slatinei, Emil Moț.

Și vârstnicii găzduiți în centre de îngrijire și asistență vor avea parte de surprize astăzi. Pentru ei, DGASPC Olt va organiza spectacole și diverse activități festive.