Şefi noi la Poliţia Caracal. Pensionarea nu-i scapă pe foștii șefi de ancheta în cazul Dincă

456

Poliția Caracal are o nouă conducere, fiind la a doua schimbare după cazul răpirii celor două fete- Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Începând de azi, Poliția Caracal are un nou șef: comisarul şef Codruţ Florescu, fost şef al Poliţiei oraşului Drăgăneşit-Olt. Acesta a preluat comanda poliției celui de-al doilea municipiu al Oltului după ce comisarul şef Costel Ghimiş a ieșit de azi la pensie. Ghimiș îl înlocuise pe comisarul şef Nicolae Mirea, demis în urma crimelor de la Caracal, ieşit și el la pensie. Ghimiș a fost numit la început de august ca interimar la șefia Poliției Caracal după ce picase examenul susținut pentru această funcție. Solicitarea de a fi trecut ,,în rezervă” vine tot în urma scandalului ,,Dincă”, deși numele său nu a fost prea mult vehiculat în presă. Surse demne de încredere susțin că ancheta demarată de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție a ajuns și la Ghimiș. Comisarul șef urmează să fie și el audiat în acest caz, numele său fiind rostit de mai mulți colegi care au fost deja audiați. În plus, procurorii au aflat și alte amănunte care îl leagă pe Ghimiș de debandada din Poliția Caracal, dar și un interlop local.

Poliția Caracal are și un nou adjunct: subcomisarul Ionuţ Damian Mârzacu, anterior şef al Secţiei Rurale Dăneasa, numit în locul inspectorul principal Daniel Ţucma, care a renunţat la împuternicire.