Încă o victimă a lui Dincă? INML: fragmentele osoase găsite în pădure provin de la o altă persoană decât Alexandra

1000

Rămășițele descoperite de anchetatori în liziera de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, nu aparțin Alexandrei. Urmează ca specialiștii să facă noi teste pentru a vedea dacă acestea sunt ale Luizei Melencu, așa cum le-a indicat Gheorghe Dincă sau ale altei fete cu vârsta între 15- 19 ani.

Resturile umane indicate de către criminalul din Caracal în pădurea de la marginea municipiului nu sunt ale Alexandrei. Legiștii au stabilit că sunt diferite de cele din Casa Groazei.

“Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.”, transmite Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism printr-un comunicat de presă.