McDonald’s Slatina, inaugurat pe 21 august

2486

Ridicat pe terenul fostei unități militare de la gară, restaurantul de tip fast-food McDonald’s se va deschide săptămâna viitoare. Primarul Slatinei a anunțat că oficialii companiei au programat inauguarea pentru data de 21 august.

„Restaurantul McDonald’s îl vom inaugura pe data de 21 august, săptămâna viitoare. Îmi permit să vă anunț eu de astăzi, pentru că am avut o discuție cu dânșii. Oricum veți fi invitați oficial și de reprezentanții companiei. Dar vă anunț clar, pe data de 21 vom avea deschiderea la McDonald’s”, a spus Emil Moț, primarul Slatinei.

Premier Restaurant, societatea care deține franciza pentru restaurantele McDonald’s din România, a investiti 7,5 milioane de lei pentru realizarea restaurantului de la Slatina, cu o suprafață de 400 de metri pătrați, cu Mc Drive, circa 100 de locuri în interior, o terasă, o parcare cu aproximativ 30 de locuri și un loc de joacă, în total 70 de persoane urmând să lucreze aici.

Pentru concesionarea celor 3.443 metri pătrați de teren, investitorul a plătit aproape 1.800.000 lei Primăriei Slatina.

McDonald’s are 73 de restaurante în România, se paote lăuda cu peste 200.000 de clienţi şi o echipă formată din 5.000 de angajaţi.

Mai puteți citi:

Primarul Emil Moț invită slătinenii să voteze numele noului parc. Sondajul, lansat azi