Olandezii caută culegători de afine, roșii și căpșuni. Se oferă 9,82 euro/brut/oră

101

Trei societăți olandeze caută pri intermediul rețelei Eures muncitori în agricultură, la cules de afine, căpșuni și roșii. Oltenii interesați se pot adresa AJOFM Olt.

Oltenii care doresc să lucreze în afara granițelor în agricultură au în această perioadă oferte din partea unor firme olandeze. O companie care cultivă afine caută 20 de culegători care să lucreze pe o perioadă de 3 luni de zile, oferind salarii în funcție de vârsta muncitorilor: peste 22 ani -9,82 euro brut/ora, 21-22 ani -8,84 euro brut/ora, 20-21 ani- 7,86 euro brut/ora, 19-20 ani -6,88 euro brut/ora, 18-19 ani- 5,90 euro brut/ora. Angajații primesc bonusuri pentru rezultate bune, asigurare medicală platită de angajator și cazare contra-cost.

O altă companie caută 10 culegători de roșii, pe care îi plătește cu 9,82 euro brut/ora, plătind asigurarea medicală și asigurând cazare contra-cost. Se urmărește cooperare pe termne lung pentru cei care doresc să participe la un curs gratuit de limba olandeză.

Tot cu 9,82 euro/brut/ora plătește și un alt angajator care caută 10 culegători și plantatori de căpșuni. Se asigură cazare contra-cost, asigurare medicala plătită de angajator, fiind căutată forță de muncă până la mijlocul lunii septembrie.