VIDEO/ Ministrul Transporturilor, BLOCAT în trafic la Balș. El s-a întâlnit cu președintele Ford pe tema Drumului Expres

3249

După ce duminică Președintele Ford România, britanicul Ian Pearson, s-a arătat dezamăgit de stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, în condițiile în care autoritățile au promis că centura orașului Balș va fi gata până la finalul anului, postând pe facebook imagini de la șantierul deja părăsit, astăzi, ministrul Transporturilor a ajuns la Balș, unde s-a întâlnit la SMR cu conducerea Ford.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, au venit azi la Balș pentru a se întâlni cu conducerea Ford și a oferi explicații în privința lucrărilor de la Drumul Expres Craiova- Pitești. Întâlnirea se desfășoară în aceste momente la SMR Balș, unde este organizarea de șantier pentru Centura Balș.

Dacă președintele Ford România, Ian Pearson, s-a plâns pe pagina de socializare că a avut nevoie de o oră pentru a traversa Balșul, traficul din orașul de pe malul Oltețului i-a dat de furcă azi și ministrului Cuc.

Ford are la Craiova o fabrică de automobile, iar reprezentanții companiei au subliniat în mai multe rânduri importanța infrastructurii. Duminică, Pearson a vizitat șantierul drumului expres și a publicat fotografii pe pagina de socializare, arătându-se dezamăgit de mersul lucrărilor.