Studenți ai Universității de Medicină Veterinară București învață meserie în Olt, în ferme, abatoare și laboratorul DSVSA

200

Studenții bucureșteni de la două facultăți ale USAMV transpun în practică în această perioadă teoria învățată pe parcursul anului universitar abia încheiat. Practica se realizează sub îndrumarea specialiștilor DSVSA Olt.

Începând de ieri, până pe data de 19 iulie, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt va asigura suportul material pentru instruirea a 27 de studenţi de la două facultăți ale Universității de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, universitate cu filială și în Slatina. Studenții urmează cursurile în București.

“Structuraţi în două serii, studenţii anului I-Facultatea de Medicină Veterinară şi ai anului III-Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare, vor fi instruiţi în cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt. De asemenea, se vor face deplasări în teritoriu, în exploataţii comerciale de bovine şi păsări, în abatoare, unităţi de procesare carne, unităţi de procesare legume – fructe autorizate/înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor de pe teritoriul judeţului  Olt .”, anunță DSVSA Olt.