Jumătate din ambulanțierii judecați pentru delapidare SE POT ÎNTOARCE la muncă. Tribunalul Olt le-a încetat obligația neexercitării profesiei

621

7 din cei 13 ambulanțieri în cadrul Servicului de Ambulanță Corabia plasați sub control judiciar și cercetați de săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals și uz de fals nu mai au interdicție de a-și desfășura activitatea. Decizia este definitivă și a fost pronunțată ieri de magistrații Tribunalului Olt.

Despre subiect, în știrile Realitatea Oltului:

VIDEO Procurorul de caz dezvăluie cum furau ambulanţierii din Corabia combustibilul

Deși în februarie, ambulanțierii de la Serviciul Corabia aflați sub control juidicar și cu interzicere de a-și desfășura activitatea nu au avut câștig de cauză la Tribunalul Olt, contestația lor fiind respinsă, ieri șapte dintre ei au câștigat în instanță încetarea unor obligații, printre care și cea privind neexercitarea profesiei. Pe lângă reluarea activității, cei 7 pot părăsi țara, pot comunica unii cu alții și cu martorii și pot deține arme.

Celorlalți șase colegi le-a fost respinsă contestația de către magistrații tribunalului Olt, pe motiv că a fost formulată tardiv.

Pe aceeași temă:

Imagini INEDITE: Cum furau ambulanțierii din Corabia motorina destinată intervențiilor de urgență