FOTO/ Jandarmeria olteană și-a cinstit veteranii

70

Ofiţerii şi subofiţerii care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Olt şi au trecut în retragere sau rezervă, ca urmare a pensionării, au avut parte astăzi de o zi specială. Ei au fost cinstiți de către conducerea unității, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Acțiunile IJJ Olt organizate pentru a marca cei 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române au continuat azi, cu Ziua Veteranilor Unităţii. La eveniment au fost invitaţi să participe ofiţerii şi subofiţerii care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Olt şi au trecut în retragere sau rezervă, ca urmare a pensionării.

„Domnul colonel Tudor Dorel Drejoi – inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a mulţumit veteranilor jandarmi pentru întreaga activitate desfăşurată, i-a felicitat şi le-a transmis sănătate şi împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi. În semn de recunoaştere şi apreciere a activităţii desfăşurate de-a lungul întregii cariere militare, celor care cu onoare şi dedicaţie au reprezentat Jandarmeria, le-au fost înmânate diplome de merit.”, anunță IJJ Olt.

Pe 3 aprilie, de Ziua Jandarmeriei, manifestările organizate la nivelul județului nostru se vor încheia pe platoul din fața CJ Olt, cu premierea câștigătorilor Cupei presei la tir și Cupei Jandarmeriei, fiind totodată organizate  prezentări ale echipamentului și materialelor din dotare, autospecialelor și câinilor de serviciu.