Ponta mizează pe tinerii din Olt. Președinta organizației municipale de tineret, pe lista de Europarlamentare

587

Cel mai tânăr candidat pe lista Pro România la Europarlamentare este din Olt. Ioana Andreea Dogeanu, președintele Organizației de Tineret Pro România Slatina, încheie lista de candidați ai lui Ponta pentru alegerile eruroparlamentare de pe 26 mai.

Mădălin Teodosescu pe poziția 16 pe lista PNL, Mihai Cârloganu pe poziția 24 pe lista ALDE și Andreea Dogeanu pe poziția 33 pe lista Pro România- sunt candidații din Olt incluși de partidele din cre fac parte printre candidații la alegerile europarlamentare. Nu sunt locuri eligibile, însă prezența lor printre membrii de vază pe care partidele i-ar trimite să reprezinte România în Parlamentul European arată că sunt pregătiți pentru o astfel de provocare.

https://realitateaoltului.ro/2019/03/14/primarul-balsului-pe-lista-pnl-pentru-parlamentul-european/

https://realitateaoltului.ro/2019/03/27/presedintele-tinerilor-lui-tariceanu-la-olt-pe-lista-pentru-parlamentul-european/

Andreea Dogeanu reprezintă o echipă de tineri inteligenți care s-au alăturat partidului condus de Victor Ponta, ea fiind președinta Organizației Slatina. Tinerii olteni sunt reprezentați de Ovidiu – Nicolae Gherghina, desemnat și vicepreședinte coordonator al Organizației Naționale de Tineret a PRO România.

„Încă de la începutul organizației PRO România la Olt s-a dorit ca partidul să fie un promotor al tinerilor pe scena politică românească și europeană. În acest sens, organizația PRO România Olt a propus pentru listele de candidați la europarlamentare și a și fost acceptă propunerea tinerei noastre colege Ioana Dogeanu, 23 ani, fiind astfel cel mai tânăr candidat al partidului, o tânără de perspectivă, cu gândire și idei sănătoase pentru societatea olteană și, implicit, românească. Pe această cale, îi urăm succes Ioanei Dogeanu în această campanie electorală și ne dorim, ca pe viitor, să avem cât mai mulți tineri implicați în viața politică a țării.”, a transmis Pro România Olt.

Ponta este deschizătorul de listă, urmat de Corina Crețu și fostul premier Mihai Tudose. Un nume mai neobișnuit este cel al lui Iurie Leancă, fostul premier al Republicii Moldova.

Lista Pro România:

  1. Victor Ponta
  2. Corina Crețu
  3. Mihai Tudose
  4. Iurie Leancă (fostul premier al Republicii Moldova)
  5. Geanina Pușcașu
  6. Gabriela Podașcă
  7. Cristi Cosmin
  8. Ioana Petrescu
  9. Mihai Sturzu