Președintele tinerilor lui Tăriceanu la Olt, pe lista pentru Parlamentul European

211

ALDE a depus ieri la Biroul Electoral Central semnăturile de susținere și lista de candidați pentru Parlamentul European. Pe listă se află și un oltean: tânărul Mihai Cârloganu.

Oltul are al doilea nume propus pentru Parlamentul European. După Mădălin Teodosescu, primarul Balșului, poziționat pe lista PNL pe locul 16, și ALDE introduce pe listă un oltean: Mihai Cârloganu, președintele TLDE Olt și secretar coordonator al ALDE Slatina. Junele oltean este pe poziția 24, loc neeligibil, însă unul care îl poziționează printre reprezentanții de seamă ai organizației politice conduse de Tăriceanu.

„Îmi doresc ca transportatorii romani sa fie tratati la fel ca cei din Europa! Îmi doresc ca fermierii romani sa fie recunoscuți și respectați in Europa! Îmi doresc ca salariile din România sa ajungă la nivelul celor din Europa! Vreau sa creăm condiții propice pentru ca romanii plecați din tara sa se întoarcă! Eu respect România! Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care m-am decis sa candidez la alegerile europarlamentare din partea #ALDE. Echipa pe care ALDE o propune pentru Parlamentul European este una puternica și are experiența necesară pentru a apăra interesele României pe plan internațional!”, a transmis candidatul.

Mihai Cârloganu este de profesie inginer în domeniul autovehiculelor rutiere și a intrat în politică în 2013, alături de PNL, de care a „divorțat” în urmă cu circa un an de zile.