Primarul Balșului, pe lista PNL pentru Parlamentul European

166

Oltul și-a impus primul nume pe listele partidelor pentru Parlamentul European. Primarul Balșului a fost validat pe lista PNL.

Cu trei mandate de primar al Balșului la activ și președinte al Asociației Orașelor din România, liberalul Mădălin Teodosescu este primul oltean anunțat oficial pe listele pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe 26 mai. Edilul a fost validat pe lista PNL, pe poziția 16, lista fiind deschisă de jurnalistul Rareș Bogdan.

„Una dintre cele mai grele decizii ale Biroului Permanent Național al PNL a fost aceea de a alege pe cei mai buni dintre cei buni, reprezentativi pentru PNL și pentru România în Parlamentul European. Noi, liberalii olteni, avem deosebita satisfacție să avem în mijlocul nostru pe unul dintre cei aleși: Mădălin Teodosescu, primarul PNL al orașului Balș și, sperăm, viitor europarlamentar. Succes, Mădălin!!„, a transmis președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Alți olteni ce s-ar putea regăsi pe liste sunt Mihai Niță- ALDE, partidul neanunțând lista oficial, doar că după poziția 33 se vor regăsi președiinții de organizații județene, Niță fiind deputat de Olt și președinte ALDE Olt, iar pe lista PSD un nume des vehiculat este cel al deputatului de Olt Florin Iordache.