„Mărţişorul Speranţei” a adus linoleum antibacterian în Neonatologia Spitalului Caracal. Preotul Iagăru a demarat alte acțiuni caritabile

107

Și ediția din acest an a târgului „Mărţişorul Speranţei” a fost încununată de succes, de mâine fiind demarate lucrări pe Secția Neonatologie a Spitalului Municipal Caracal. Odată finalizată campania de Mărțișor, preotul Ion Iagăru are în derulare alte campanii menite să aducă zâmbetul de buze cât mai multor creștini.

O nouă ediție a târgului caritabil organizat de câțiva ani de Mărțișor la Caracal de către preotul Doru Iagăru, parohul bisericii din curtea Spitalului Muncipal, s-a încheiat cu succes. Ca de fiecare dată, mărțișoarele au fost  unele speciale și au avut gustul dulce al faptelor bune. Ajutat de voluntari, preotul a propus anul acesta ca mărțișoarele oferite la târgul caritabil să fie deosebite: dulceață de papaya cu foiță de aur. Banii strânși în urma acestei acțiuni sunt destinați pentru montarea de linoleum antibacterian în saloanele secției de neonatologie. Ieri au sosit linoleumul pvc de trafic intens antibacterian, adezivul PVC acrylic, cordonul pentru sudură termică, profilele de scafă și alte obiecte necesare montării, iar de mâine va începe montajul în toată secţia de neonatologie a spitalului caracalean.

Despre acțiune, în știrile Realitatea Oltului:

Dulceață de papaya cu foiță de aur, pe post de mărțișor

Odată încheiată această campanie, misiunea preotului Iagăru continuă, slujitorul Domnului având în derulare noi proiecte menite să vină în ajutorul celor care au nevoie de sprijin din partea semenilor.

„SĂ ÎMBRĂCĂM UN COPIL DE PAŞTI!”- este campania derulată recent, pentru al doilea an consecutiv, duminică în Lăcașul Domnului, fiind plănuite detaliile campaniei.

În paralel, se desfășoară campania de susținere a ținerii postului de către credincioși, în acest sens preotul donând fiecare săptămână din Postul Sfintelor Paşti câte 100 de litri de ulei.