Campania de Paște “Dăruiește din inimă”, demarată de o organizație caritabilă din Balș

511

Organizația caritabilă “Din inimă pentru Balş” a demarat o campanie destinată familiilor și persoanelor cu posibilități materiale reduse.

Sărbătoarea Învierii Domnului este un prilej de bucurie pentru creștini, însă atunci când nu ai ce pune pe masă sau să le oferi copiilor o hăinuță nouă cu care să meargă la Biserică, după obiceiul creștinesc, bucuria este umbrită. Și, din păcate, în această situație sunt mulți semeni de-ai noștri. Pentru ca și ei să aștepte cu inima deschisă Paștele, o organizație caritabilă din Balș a demarat o campanie menită să le aducă mici cadouri constând în alimente neperisabile, haine sau încălțăminte pentru copii (noi), produse de igienă personală, rechizite, jucării, etc. Nu sunt acceptate donații în bani sau bonuri valorice. ”Avem rugămintea ca pachetele voastre să vină însoțite de un bilet în care să specificați ce conține fiecare (de exemplu: haine băiat x ani, sau alimente), pentru a ne fi mai ușor ulterior să le sortăm și să le distribuim. În perioada 22 aprilie -26 aprilie vom distribui personal cadourile, propunându-ne să vă ținem la curent cu fotografii și filmări atât din perioada de colectare a cadourilor cât și din cea de distribuire a lor.”, anunță organizația “Din inimă pentru Balş” .

Campania “Dăruiește din inimă” a fost demarată ieri și se va încheia pe 21 aprilie, punctul de colectare fiind Farmacia Verde, din Balș.

Detalii despre campanie și alte acțiuni caritabile puteți găsi pe pagina de socializare a organizației.