Tinerii craioveni care au bătut și jefuit un bălșean chemat pentru un schimb de mașini, identificați și REȚINUȚI

356

Polițiștii doljeni au identificat și reținut tinerii craioveni care, în decembrie anul trecut, au bătut și deposedat de bani, telefonul mobil și obiecte din aur un tânăr din Balș, venit pentru un schimb de mașini.

Ieri, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat cinci din cei şase tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, din Craiova, bănuiţi de tâlhărie calificată săvârșită asupra unui tânăr din Balș. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduşi în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentaţi, în cursul acestei zile unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă. „Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celui de-al şaselea tânăr, cu privire la care există indicii că s-ar sustrage cercetărilor”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Fapta a avut loc pe 22 decembrie 2018, un tânăr de 22 de ani din Balș fiind chemat seara de un individ necunoscut, la Craiova, să facă schimb de autoturisme. În loc de efectuarea tranzacției, bălșeanul a fost atacat de mai mulți tineri, care l-ar fi lovit și i-au luat 200 euro, 600 lei, un telefon mobil, o brățară, un  inel și un lanț din aur,  bunuri a căror valoare a fost estimată la suma de 7.000 lei.