Bătălie pe două posturi în Poliția Olt: 90 de candidați la Caziere, 70 la Poliția Balș

1069

Este bătaie pe posturile cu angajare din sursă externă în cadrul IPJ Olt. Pe cele patru posturi scoase la concurs s-au înscris 168 de candidați.

Poliția olteană a scos în această perioadă la concurs patru posturi, dintre care trei cu încadrare directă de ofițeri de poliție în cadrul Poliției Rutiere la Poliția orașului Balș,  la Serviciul Cazier Judiciar și la administrarea patrimoniului imobiliar, iar unul de muncitor calificat IV – I (ospătar/chelner) în cadrul Serviciului Logistic.

Bătălie mare se dă pe postul de la Serviciului Cazier, Statistică şi Evidenţa Operativă – unde s-au înscris 90 de candidaţi, dar și pe cel de la Poliția Balș, râvnit de 70 de persoane. Pentru celelalte două s-au înscris câte 4 candidați.

Evaluarea psihologică se susţine în perioada 25 ianuarie -7 februarie, înaintea examinării medicale. Concursul constă în susţinerea unei probe scrise- test scris, tip grilă, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului și va fi înregistrat/supravegheat video, pe 30 martie. Pentru postul de chelner, comisia de concurs selectează dosarele de înscriere pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs.

Despre concurs, în știrile Realitatea Oltului:

Angajări în poliția olteană. IPJ recrutează ofițeri, cu încadrare directă, și chelner