VIDEO Declarație incendiară a lui Paul Stanescu: PSD îi construiște partid lui Ponta

483

Deciziile conducerii PSD de ,,punere la zid,, a celor care nu sunt pe aceiași ,,frecvență,, cu Liviu Dragnea îl ajută pe fostul premier social-democrat să-și construiască partidul. Potrivti vicepreședintelPSDui  Paul Stănescu toți social-democrații care vor pleca din aprtid sau vor fi excluși se vor îndrepta către PRO România, partidul lui Victor Ponta reprezentând o alternativă pe partea stângă a eșicherului poltic. Cât privește viitorul său politic, Paul Stănescu a declarat că nu a luat o decizie, dar a promis că o va face cât mai repede posibil.

Prezent la Slatina pentru a participa la manifestările dedicate împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor, vicepreședintele PSD Paul Stănescu a făcut o serie de declarați cu privire la ce se întâmplă în partidul pe care, încă, îl reprezintă. El a susținut că toți cei care pleacă din partid sau sunt excluși se vor îndrepta, în condițiile în care vor să-și continue cariera politică, spre PRO România. În opinia sa, partidul înființat de fostul premier social-democrat Victor ponta reprezintă, mai nou, o variantă pe partea stângă a eșicherului politic pentru cei care nu se mai regăsesc în PSD sau nu mai sunt doriți în partid.

Vicepreședintele PSD Paul Stănescu, aflat de ceva timp în conflict deschis cu liderul partidului după ce a criticat lipsa de transparență a președintelui Liviu Dragnea în luarea deciziilor în partid,a susținut că își dorește o normalizare a vieții poltice din interiorul celei mai mari formațiuni politice din țară, dar că nu depinde de el. Acesta a susținut că s-a opus ultimelor excluderi din partid, dar decizia a luat-o majoritatea. În plus, Stănescu a susținut că orice plecare contează în economia unor bătălii politice care se anunță a fi destul de grele.