VIDEO Dragnea, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Anunțul, după alegerile europarlamentare

296

Vicepreședintele PSD Paul Stănescu a declarat astăzi, la Slatina, că PSD va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale. El a lăsat să se înțeleagă că acesta va fi Liviu Dragnea. Cât privește momentul anunțării candidatului, acesta va fi, cel mai probabil, după scrutinul pentru Parlamentul European. Deși Tăriceanu stă bine în sondaje, PSD nu va accepta o candidatură comună cu ALDE și un candidat din afara partidului.

În ciuda problemelor pe care le are liderul partidului cu Justiția, PSD va păstra tradiția în ceea rezidenâiale. Social-democrații vor merge pe mânace privește desemnarea candidatului la alegerile p lui Liviu Dragnea. Anunțul ar urma să fie făcut după scrutinul pentru Parlamentul European.

Liderul PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, exclude posibilitatea ca PSD și ALDE să aibă candidat comună și acesta să fie din afara partidului. Vicepreședintele social-democrat recunoaște că și el se află printre cei care susțin desemnarea unui candidat propriu.

 

Cât privește numele altor posibili candidați la funcția supremă din partea partidului, în afara liderului PSD Liviu Dragnea, Stănescu a evitat să dea nume și a îndemnat la răbdare. El a lăsat să se îneleagă că în PSD sunt mulți colegi care ar putea reprezenta partidul în cea mai importantă bătălie politică din acest an.

Vicepreședintele PSD Paul Stăescu a făcut declarațiile astăzi, la Slatina, unde a participat la monifestările menite să marcheze împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române