Poștaș oltean, de 4 zile în GREVA FOAMEI. El aduce acuzații grave conducerii Poștei Olt

432

Un poștaș oltean a intrat de 4 zile în GREVA FOAMEI, considerând că este plătit cu un salariu de mizerie și i sunt încălcate mai multe drepturi. Omul atrage atenția asupra mai multor nereguli ce ar fi făcute la Oficiul Județean de Poștă Olt.

Cu un salariu minim pe economie primit după 35 de ani de muncă în sistem, considerând că i se încalcă atât dreptul de a-i fi calculat venitul cuvenit în funcție de anii lucrați, dar și alte drepturi, printre care cel legat de securitate și apărarea sănătății, Mihai Păun, lucrător al poștei din Optași, a intrat de 4 zile în greva foamei.

Omul atrage atenția și asupra unor nereguli din ograda poștei oltene, a cărei conducere i-a ignorat protestul. El solicită să stea de vorbă cu un reprezentant al companiei de la nivel central care să vină în teritoriu să verifice salarizarea poștașilor la Olt, dar și neregulile de care acuză conducerea județeană. Printre acestea, omul arată cu degetul și asupra unui contract de închiriere pe care poșta îl are cu COMREM, după ce sediul de la Gară a intrat în reabilitare de 5 ani de zile, iar în această perioadă s-ar plăti, după spusele sale, peste o sută de milioane de lei vechi  chirie lunară pentru un hol în care se lasă documentele, chiria anuală ajungând la 1,3 miliarde veci pe an.

În vârstă de 60 de ani, grevistul este asistat medical de către un medic, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat simțitor.

Revenim în ediția de mâine cu AMĂNUNTE despre caz și declarații!!!