FOTO Continuă lucrările la creșa de la Crîmpoia

112

Lucrările la construirea unei creșe în comuna Crîmpoia continuă. Investiția, derulată pe fonduri comunitare, se ridică la 2,4 milioane lei.

Comuna Crîmpoia se poate lăuda că este printre puținele localități în care media de vârstă a cetățenilor este în scădere. Iar pentru a le oferi condiții moderne de trai tinerilor pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să plece din comună, administrația locală continuă investițiile în infrastructura educațională. După realizarea campusului școlar, apoi darea în folosință a unei grădinițe noi la începerea anului școlar trecut, acum se lucrează de zor la construirea unei creșe, iar următoarea țintă este înființarea unui after- school, tot pe fonduri europene.

Comuna păstorită de Ionel Mirea va deveni în curând prima comună din județ în care va funcționa o creșă. Administrația locală a postat pe rețeaua de socializare imagini care arată stadiul lucrărilor, optimistă că în viitorul an școlar creșa va putea primi 30 de micuți. Investiția se ridică la 2,4 milioane lei, proiectul fiind depus pe măsura 7.2.