Unul dintre huliganii care au lovit-o pe jandarmeriţă a fost reţinut. Explicaţii INCREDIBILE pentru gestul incalificabil

266

Unul din tinerii care au bătut-o pe agenta de la jandarmi, vineri, la acţiunea de protest a DIASPOREI, a fost PRINS. El se pregătea să fugă din țară. După ce a fost audiat mai multe ore, tânărul a fost reţinut.

Unul din cei care au lovit cu sălbăticie o tânără jandarmeriţă a fost prins de poliție în toiul nopții, pe când se pregătea să fugă din țară. El a fost dus la audieri. Individul a da explicaţii halucinate pentru gestul său.

“E greșeala mea. S-a întâmplat. Am împărțit palme, au fost violențe, am fost nevoit”, a povestit unul din tinerii care au fost în mulțimea de tineri care au lovit-o pe tânăra de la jandarmi, conform Antena 3.

DUpă audieri, pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere. Huliganul este acuzat de fapte cu violenţă şi ultraj. Dacă va fi găsit vinovat el poate ajunge în spatele gratiilor. pedeapsa va fi cu atât mai mare cu cât jandarmeriţa va avea mai multe zile de îngrijiri medicale.

În urma bătăii primite o tânără anhajată a Jandarmeriei a ajuns vineri noaptea la spital cu mai multe traumatisme. Din fericire, suspiciunile de fractură de coloană cervicală nu s-au adeverit.