Polițiștii olteni au de astăzi 5 noi colegi, absolvenți la Câmpina

2135

Astăzi au fost repartizați pe posturi la Olt 5 agenți de poliție absolvenți. Ei vor asigura ordinea și siguranța publică la posturi comunale.

5 agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, s-au prezentat astăzi la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru a fi repartizați pe posturi.

„Prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, cei 5 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție au fost avansați la gradul profesional de agent de poliție, aceștia venind în sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt le urează noilor agenți succes în activitatea profesională, putere de muncă, având convingerea că vor soluționa cu operativitate problemele întâmpinate!”, arată insp.pr.de poliție Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Noii polițiști își vor desfășura activitatea în structurile de ordine  din cadrul posturilor de poliție comunale Vlădila, Dobroteasa, Corbu, Vâlcele și Gârcov, unde vor executa activități specifice pentru intervenția promptă la evenimente și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.