Trei șoferi cu vârste sub 35 de ani, prinși BEȚI la volan pe drumurile Oltului

132

Trei șoferi tineri au fost depistați de polițiști, în acest week-end, în timp ce conduceau autoturisme sub influența băuturilor alcoolice. Cei trei s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă și duminică, polițiștii olteni au oprit în trafic trei șoferi care s-au urcat la volan deși consumaseră alcool. Sâmbătă, ora 23:15, pe strada Iancu Jianu din municipiul Caracal a fost depistat un bărbat de 37 ani, din comuna Stoenești, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, alți doi tineri beți au fost opriți în trafic. Unul de 29 ani, din comuna Tia Mare, oprit la ora 00:03, pe Drumul Județean 642, pe raza  localității Gostavățu, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt, un bărbat de 35 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un  autoturism, la ora 03:15, pe strada Gheorghe Magheru din municipiul Caracal, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cele trei cazuri, poliția a întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prev. şi ped. de art. 336 din Codul Penal.