101 percheziții. Unele la Slatina și Caracal

230

Printre cele 16 județe din țară unde polițiștii arădeni efectuează azi nu mai puțin de 101 percheziții, se numără și județul Olt. 27 de persoane vor fi audiate.

Sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R., polițiștii din Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, efectuează 101 percheziții domiciliare în București și în 16 județe, în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 2 milioane de euro.

“Perchezițiile sunt efectuate în București și în județele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2 milioane de euro. Urmează a fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere. Persoanele depistate urmează a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.”, arată Poliția Română.

Pe raza județului nostru, la percheziții participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice din cadrul IPJ Olt, acțiunile fiind desfășurate la Slatina și Caracal, la societăți de construcții și de comercializare a fierului vechi.