Reacție deputat de Olt la filmulețul petrecerii din Primăria Coteana

537

Deputatul de Olt Gigel Știrbu, care apare în filmulețul petrecerii date în biroului regretatului edil al comunei Coteana, a confirmat pentru Realitatea Oltului veridicitatea acestuia.

„Doi miniștri au petrecut într-o primărie din Olt” titrează mai multe posturi TV naționale, prezentând un filmuleț în care fostul edil al comunei Coteana, Victor Dima, le cânta foștilor miniștrii din Guvernul Ponta- Dan Șova (Transporturi) și Gigel Știrbu (Cultură) la acordeon, dar și vocal, o melodie de petrecere.

Petrecerea a fost filmată cu telefonul și apare exact astăzi când familia Dima face parastasul de trei ani fostului edil. Nu se știe dacă acesta a fost dat publicității cu un scop anume sau doar din prostie, considerându-se un gest de aducere aminte pentru cel care a înregistrat numeroase realizări pentru comuna pe care a condus-o timp îndelungat.

Filmulețul este original, a declarat pentru Realitatea Oltului deputatul Gigel Știrbu. Acesta a menționat că filmarea a fost realizată într-adevăr în biroul edilului, însă nu a fost vorba de o petrecere. Totul s-a întâmplat în campania din 2012 pentru alegerile europarlamentare, într-o zi la ora 9.00 dimineața, când staff-ul de campanie s-a întâlnit la Coteana, punctul de pornire. La cafea, cineva a văzut acordeonul, iar Victor Dima, cunoscut pentru îndeletnicirile sale artistice, a acceptat să cânte o piesă echipei de campanie.

VEZI filmarea:

Dedicație la acordeon pentru doi miniștri, de la un primar de Olt, în primărie