Dedicație la acordeon pentru doi miniștri, de la un primar de Olt, în primărie

658

Doi miniștri au petrecut într-o primărie din Olt, cântăreț fiindu-le nimeni altul decât primarul. Filmulețul realizat în biroului regretatului edil Victor Dima, în urmă cu circa 6 ani, face acum furori la posturi naționale tv.

Un filmuleț în care fostul edil al comunei Coteana, Victor Dima, le cânta miniștrilor Dan Șova și Gigel Știrbu la acordeon, dar și vocal,  o melodie de petrecere, amuzându-i pe cei doi pe ritmuri folclorice, face furori pe posturi naționale. Întreținuți cu voie bună chiar în biroul său de primar sunt Dan Şova, fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta şi Gigel Ştirbu, fost ministru al Culturii în acelaşi Guvern.

Petrecerea a fost filmată cu telefonul, fiind realizată înainte de alegerile parlamentare din  2008, când s-a speculat că între Dima și Șova ar fi existat o înțelegere pentru 1000 de voturi făcute „cadou” de edilul oltean fostului parlamentar de Olt. Se pare că filmarea a fost realizată de unul dintre fiii edilului însă nu este cunoscut scopul pentru care el este dat acum publicității.

Victor Dima a decedat în februarie 2015. El era cunoscut ca un iubitor de folclor. A urmat Şcoala Populară de Artă din Slatina şi a cântat cu plăcere la mai multe spectacole.

Intenționat sau nu, filmulețul a fost difuzat astăzi, când familia edilului îi face parastasul de 3 ani.

Reacție deputat de Olt la filmulețul petrecerii din Primăria Coteana