”Iubirea secretă ” a unei femei, a băgat-o în spital. A fost bătută de soț până a luat-o ambulanța

309

Un bărbat de 35 de ani, căsătorit de zece ani și având un copil cu soția sa, s-a întors din Germania, unde lucra și a bătut-o pe soția sa întrucât susține că aceasta l-ar fi înșelat.

Soția sa lucrează la un magazin ca vânzătoare, iar bărbatul a mers direct acolo fără să o anunțe că a venit în țară, și a găsit în agenda memorat un număr cu numele “iubirea mea secretă” şi mai multe mesaje în care soţia şi respectivul vorbeau despre banii soţului, pierduţi la jocurile de noroc.

În acel moment, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a bătut-o pe soţie atât de rău încât a fost dusă la spital cu ambulanţa.

Tocmai s-a întors din Germania şi a găsit-o cu alt bărbat. Se pare că avea o relaţie de mai mult timp cu acest băiat. El muncea şi trimitea banii acasă şi ea îi dădea banii lui”, explică sora suspectului.

O bănuia de ceva, a venit hotărât, i-a cerut telefonul, a citit câteva mesaje şi de aici a început scandalul”, povestește patronul magazinului.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, pe fondul geloziei, acesta şi-ar fi agresat soţia. Poliţiştii au procedat la reţinerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii de violenţă în familie”, a declarat Adelina Torcică, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

După întreg scandalul, femeia a decis să îşi dea demisia de la locul de muncă, dar a retras şi plângerea depusă la poliţie. Agenţii au aflat însă că nu este pentru prima oară când soţul o loveşte. Aşa că familia va fi monitorizată în continuare, pentru că există riscul ca bătaia să se repete.