Fiul unei judecătoare, arestat pentru încălcarea controlului judiciar

148

Andrei Lazăr, fiul unei judecătoarei Liliana Lazăr, din Craiova, cunoscut pentru comportamentul violent, a fost arestat pentru că a încălcat prevederile controlului judiciar.

Andrei a fost pus sub control judiciar împreună cu Alin Andrei Nicolae, zis „Impresie”, după ce l-au ameninţat şi agresat pe patronul unui bar din Craiova cu un cuţit.

„Cei doi se aflau sub control judiciar de la data de 09.01.2018, având de respectat mai multe condiţii dispuse de instanţa de judecată. În urma monitorizării efectuată de poliţişti din cadrul SIC – IPJ Dolj, cu privire la modul de îndeplinire a obligaţiilor aferente controlului judiciar, s-a stabilit că cele două persoane au încălcat obligaţiile, aspecte care au fost aduse la cunoştinţa instanţei de judecată. În baza documentaţiei prezentate de poliţişti, Tribunalul Dolj a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arest preventiv, începând cu data de astăzi (luni,n.r.). Mandatele de arestare preventivă au fost puse în executare de către poliţiştii SIC – Biroul de Supravegheri Judiciare, care i-au depistat pe cei doi şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.