Un deputat oltean vrea Spital Metropolitan. Află cine mai susţine petiţia Gabrielei Firea

117

Şapte slătineni se numără printre cei 2619 români care au semnat ieri şi astăzi petiţia “SOS Sănătatea românilor!”. Printre ei, şi deputatul de Olt Alexandru Stănescu, dar şi preşedinta OFSD Olt, Felicia Man.

“Am semnat această petiție cu toată încrederea și vă invit să o semnați si dvs! Avem nevoie de un spital Metropolitan care să funcționeze la standarde europene!”, este invitaţia lansată de către deputatul PSD de Olt Alexandru Stănescu oltenilor, dându-se drept exemplu. Şi nu este singurul om politic din Olt care a răspuns apelului Gabrielei Firea. Printre cei 7 slătineni semnatari ai petiţiei “SOS Sănătatea românilor!” se numără şi Felicia Man, preşedinta organizaţiei judeţene de femei social – democrate.

Primarul Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a iniţiat pe site-ul www.petitieonline.com o petiţie prin care se strâng semnături în favoarea construirii Spitalului Metropolitan, ea fiind şi primul semnatar al acesteia. Până acum, 2619 români au semnat petiţia.

“Semnează petiţia pentru construirea Spitalului Metropolitan şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie într-o zonă care respectă standardele europene : în proximitatea aeroportului, a autostrăzii, a staţiei de metrou şi de autobuz, cu reţele de utilităţi funcţionale.”, este textul petiţiei.

Proiectul Spitalului Metropolitan a fost blocat de către consilierii PNL şi USR, iar petiţia reprezintă demersul anunţat de Firea în vederea realizării unui spital nou, construit de la zero, care să asigure circuite medicale şi condiţii igienico-sanitare la cele mai înalte standarde.