Echipa din fruntea Caracalului, sudată şi nu prea

268

Deşi din aceeaşi tabără politică, tabără ce a câştigat alegerile locale,  între primarul şi vicele municpiului Caracal a intrat hâra. Se acţionează în continuare ca o echipă- spun ei, însă vicele se uită încă după atribuţiile retrase de primar.

Echipa din fruntea celui de-al doilea municipiu al Oltului este sudată şi nu prea. Deşi la nivel declarativ edilul Radu Liviu şi vicele Octavian Stănescu “trag la aceeaşi căruţă”, se pare că disputele dintre cei doi sunt departe de a fi stinse. Micile reproşuri au culminat cu retragerea unor atribuţii viceprimarului, atribuţii pe care acesta nu şi le-a recăpătat deşi edilul Liviu Radu declară că problemele s-au rezolvat.

Primarul a recunoscut pentru Realitatea Oltului că au existat discuţii între el şi vicele Stănescu cu privire la luarea unor decizii, însă susţine că disensiunile au fost rezolvate şi se acţionează în continuare la conducerea primăriei ca o echipă. “Au fost ceva probleme- eu am avut o idee, el alta, însă s-au rezolvat. Eu am pretenţia, dacă tot semnez, să ştiu tot ce se întâmplă. Suntem în continuare o echipă”, a declarat edilul.

Şi vicele Stănescu declară că din punctul său de vedere nu are nicio dispută cu nimeni, însă recunoaşte că nu şi-a reprimit atribuţiile delegate de primar şi retrase în urmă cu circa două săptămâni de zile. În prezent, viceprimarul îndeplineşte doar atribuţiile aprobate de Consiliul Local.

Aşadar, la Caracal se continuă în fruntea administraţiei municipale cu aceeaşi echipă. Rămâne de văzut dacă edilii vor “trage” în continuare în aceeaşi parte.