Alertă! Pompier dat în urmărire după ce a dispărut subit

235

Ilarion Nicuşor Arjocu , în vârstă de 36 de ani, angajat al Gărzii de Intervenţie Tismana, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, este dat în urmărire națională de poliție după ce a dispărut subit de acasă.

La ultima ultima testare psihologică, din august 2017, bărbatul s-a descurcat bine, iar duminică şefii l-au trimis acasă de la seviciu, pentru că l-au văzut abătut.

“La data de 14 ianuarie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său, Arjocu Ilarion Nicusor, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi jandarmi efectuează căutări în zona localităţii de domiciliu şi în împrejurimi, fiind dispusă şi punerea în urmărire la nivel naţional”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul trecuse cu bine testul psihologic, dar dădea semne de depresie. ”Ştiu că a dispărut de acasă, duminică, în jurul orei 18.00. Nu avea probleme în familie, era un băiat liniştit. Nu ştiu să fi avut probleme în dragoste. A fost la serviciu, a plecat de acolo, a venit acasă, ar fi spus familiei că merge prin grădină, să ia puţin aer şi nu s-a mai întors. Nu ştiu să fi avut vreo relaţie, nu este căsătorit, nu are copii. Ne-am mobilizat toţi, sperăm să fie găsit. Mă gândesc că îl găsim în viaţă, pentru că era liniştit, nu era cu probleme. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă surprinde pentru că nu am văzut un comportament aparte, era liniştit. Îi plăceau călătoriile, dar a plecat de acasă fără bicicletă, fără ATV, fără maşină, fără telefon, fără documente”, a declarat Antonie Serafim, primarul comunei Padeş.