Un bărbat a dat foc mașinii presupusului amanat al iubitei

212
foto: arhivă

Un bărbat de 76 de ani din comuna gorjeană Logrești, convins că iubita lui îl înșeală, a incendiat un autoturism, crezând că este al presupusului amant al concubinei sale.

Bărbatul a supravegheat casa concubinei sale mai mult timp, iar în momentul în care o mașină a parcat în fața casei respectivei, acesta a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc.

Proprietarul autoturismului a ieşit însă repede din casă şi a stins singur incendiul, apoi a sunat la poliţie, iar agenţii l-au reţinut pe bătrân. Ulterior, acesta a aflat că bărbatul a cărui maşină a vrut să o distrugă era de fapt iubitul fiicei concubinei sale.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Gorj, un bărbat, de 76 de ani, din comuna Logreşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, cel în cauză, în seara de 10 ianuarie, ar fi incendiat, cu intenţie, autoturismul unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, care venise în vizită la concubina sa, parcând autoturismul pe partea stângă în afara părţii carosabile, a DJ 675 C. Focul a fost stins, la scurt timp de către proprietarul autoturismului, dar câteva componente auto au ars,cauzând un prejudiciu în curs de estimare”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.