Un piroman umblă liber printre noi. Al doilea incendiu provocat în 48 de ore

394

O autoutilitară de la un centru de dezmembrări di apropierea Slatinei a fost incendiată. Maşina a fost distrusă serios de flăcări. Poliţia a deschis dosar penal.

Cu puţin timp în urmă, pompierii au intervenit la un centru de dezmembrări situat în apropierea municipiului Slatina, pe DN65, pentru a stinge o autoutilitară cuprinsă de flăcări. De teamă ca flăcările să nu fi rănit şi persoane, la faţa locului a fost deplasată o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, în momentul sosirii echipajelor
,, incendiul se manifesta violent, cu flacară și degajări mari de fum, autoutilitară fiind cuprinsă de flăcări în proporție de 50%”.
Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor, în limitele găsite, fiind distruse compartimentul motor și habitaclul autoutilitarei.
Din fericire nicio persoană nu a fost afectată de incendiu.

Din primele cercetări se pare că incendiul a fost provocat, prin folosirea intenţionată a surseo care a generat incendiul.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru distrugere.

Oamenii legii sunt în alertă. Este cel de-al doilea incendiu de autoturism din ultimele 48 de ore care a fost provocat. Deşi se pare că modul de operare diferă între cele incendii, anchetatorii bănuiesc că este vorba de aceeaşi persoană.